top of page
Husaren-e1556875859244_edited_edited_edited.jpg

Husaren

Vi är passionerade för att skapa en atmosfär där våra besökare känner sig som en del av vår utökade familj. Vår restaurang skall erbjuda kvalitetsrik mat som tillfredsställer alla smaklökar. Från läckra klassiker till våra egna kreationer.

För våra alkoholintresserade är Husaren paradiset. Vi stoltserar med vårt urval av ölsorter från när och fjärran, säkerställande att varje gäst hittar något som tilltalar deras preferenser. Vår passion för drycker sträcker sig även till våra cocktails – noggrant skapade och utformade för att förföra smaklökarna.

Men hos oss handlar det inte bara om mat och dryck – vi strävar efter att vara Skövdes ultimata samlingsplats för nöjen och avkoppling. Vårt casino är en plats där spänning och underhållning möts, erbjudande en uppslukande upplevelse för våra gäster.

Vår strävan är att göra Husaren till det naturliga valet för både lokalinvånare och besökare - en plats där du kan skapa minnen, umgås med vänner och familj samt uppleva det bästa av det Skövde har att erbjuda.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Husaren, där varje besök är en garanti för en atmosfär fylld med värme och glädje. Hos oss är du inte bara en gäst, du är en del av vår historia och vårt hjärta.

Välkommen till Husaren – där smaker möts och minnen skapas!

Familjen Yacob

bottom of page